РазчáнЧени снáЖки

Какви са ползите от разчанЧването?

gallery/3.3.6.3-kakvi-sa-polzite-ot-razchanchvaneto-blog-800-500

1) РазчанЧването е цялостно решение за възстановяване на опорно-двигателната система и отделни нейни зони от вредите нанесени от натрупване на мускулни напрежения.

 

2) Тялото става по-уверено и предразполага към повече доверие към себе си.

 

3) Възстановява се изправеното положение на гръбначния стълб, което е резултат от складирани механични напрежения.

 

4) Възстановяване на гръбначния стълб от локални усуквания, които са резултат от складирани механични напрежения.

 

5) Възстановяване на опорно-двигателната система от прекомерни натрупвания на нефункционални мускулни напрежения.

 

6) В областта на рефлексите става още нещо интересно. Сега тялото започва да събужда дълбоко подтиснатите вродени рефлекси, които са му нужни. Мускулите, които възстановяват тонуса си му позволяват да прилага по-кратки и по-ефективни рефлексни дъги. Това е своеобразен хигиенно-възстановителен ефект върху рефлексите и рефлексната дейност.

 

7) Инструмент №1 не ограничава сетивността и рефлексите и не ги поставя пред модел, който да имитират или да следват. Те са поставени в условията на комуникация. Това позволява процесите на мускулна детоксикация и разчанЧване да бъдат разпределени във времето и да протичат със сила и интензитет, обусловени от биологичните обратни връзки. Това прави детоксикацията на опорно-двигателната система максимално мека и щадяща.

 

8) Детоксикацията на опорно-двигателната система се осъществява със собствени ресурси на тялото – складираните мускулни напрежения.